Ionel Bogdan: “Presedintele Klaus Iohannis este invingator in Maramures si in toata tara”

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a declarat ca actualul presedinte al tarii, Klaus Iohannis, a castigat alegerile atat in judetul nostru, cat si in toata tara.

Liderul liberal a mai precizat ca este a doua victorie electorala pentru PNL Maramures intr-un singur an.

“Presedintele Klaus Iohannis este invingator in Maramures si in toata tara. Este a doua victorie electorala intr-un singur an pentru PNL Maramures, o victorie binemeritata, prin care am demonstrat ca suntem cea mai puternica forta politica din Maramures. Votul de astazi a reconfirmat faptul ca PSD Maramures reprezinta deja trecutul, un trecut la care maramuresenii nu mai vor sa se intoarca. Le multumesc maramuresenilor ca au incredere in noi si le promit ca nu ii vom dezamagi si ca faptele vor vorbi in locul nostru.

Le multumesc tuturor colegilor mei din organizatia PNL Maramures pentru implicare, pentru mobilizare si pentru spiritual de invingatori care nu i-a parasit nicio clipa in aceasta campanie electorala. Am crezut in victorie, am muncit pentru ea si am obtinut-o.

Dupa victoria din primul tur al alegerilor prezidentiale, suntem pregatiti sa trecem din nou la treaba, deoarece vom sarbatori abia pe 24 noiembrie, cand romanii il vor trimite din nou pe presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pentru urmatorii cinci ani. Impreuna pentru Romania Normala!”, a spus Ionel Bogdan, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1