Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures: “Pe 7, 8 octombrie vom incheia mandatul acestui Guvern”

PNL

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca pe 7 sau 8 octombrie mandatul actualului Guvern va fi incheiat.

Asta datorita motiunii de cenzura pe care PNL o va depune zilele viitoare in Parlament si pentru care exista deja 237 de semnaturi.

“Avem astazi 237 de semnaturi si sunt convins ca pana luni, cand ea va fi depusa in Parlament, vor fi mai si alte semnaturi. Credem ca depasim numarul de 240 de semnaturi, care ne-ar asigura faptul ca motiunea depusa ar si trece de Camerele reunite ale Parlamentului.

Sunt discutii cu parlamentari din toate grupurile parlamentare din Camera Deputatilor si din Senat, folosim absolut toate oportunitatile si toate parghiile pe care le avem pentru ca acest Guvern sa-si incheie mandatul intr-un timp foarte scurt.

Depunerea in Parlament va fi undeva saptamana viitoare, pe luni sau marti, iar votul, conform restrictiilor constiutionale si regulamentului Parlamentului, poate sa aiba loc undeva pe 7 sau 8 octombrie.

Practic, pe 7, 8 octombrie vom incheia mandatul acestui Guvern. Sunt 6,5 milioane de romani care la referendum au spus clar ca sunt impotriva actualului Guvern si a actualei majoritati parlamentare, sunt 6,5 milioane de romani care au spus clar prin vot ca nu mai sustin Guvernul Romaniei”, a spus Ionel Bogdan.

Liderul liberalilor maramureseni a mai declarat ca PNL isi va asuma responsabilitatea guvernarii si ca va propune o structura cu pana la 16 ministere.

“Este evident ca cea mai buna solutie pentru Romania ar fi alegerile anticipate, pentru ca astfel s-ar reintoarce la cetateni puterea de a da un nou Guvern, un Guvern responsabil, care sa vina cu solutii concrete pentru Romania.

Partidul National Liberal, in orice conditii, isi va asuma repsonsabilitatea guvernarii si  suntem constienti ca nu putem lasa tara neguvernata si nu putem lasa tara pe un drum in deriva. Structura guvernamentala pe care noi o vom propune va fi mult mai supla decat cea pe care o vedem noi astazi, anume cu zeci de ministere, noi vrem o structura guvernamentala supla, de pana la 16 ministere, fara foarte multi ministri delegati”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1