Ionel Bogdan: „Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, nu da doi bani pe voturile romanilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, sustine ca liderul social-democratilor maramureseni, Gabriel Zetea, nu da doi bani pe voturile romanilor.

Afirmatia presedintelui liberal vine in contextul in care Zetea a declarat joi ca indiferent de votul romanilor la referendum, nimic nu-i obliga pe parlamentarii PSD sa tina cont de acest vot cand legifereaza.

„Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, nu da doi bani pe voturile romanilor. El a declarat astazi ca indiferent de votul romanilor la referendum, nimic nu-i obliga pe parlamentarii PSD sa tina cont de acest vot cand legifereaza.

Cu alte cuvinte, votul romanilor e bun pentru pesedisti doar cand ii aleg pe ei, dar acelasi vot nu mai are nicio valoare cand e vorba de teme importante pentru cetateni.

Inteleg ca liderii PSD sunt extrem de suparati zilele acestea pentru ca toate merg anapoda in tara, iar romanii si-au dat seama ca au fost pacaliti de actuala putere, dar nu pot sa ignore vointa si votul milioanelor de cetateni care se vor prezenta probabil la referendumul din mai. Votul lor este egal cu votul celor care au crezut in promisiunile PSD si acum regreta.

Atitudinea lui Gabriel Zetea este sfidatoare, iar maramuresenii sunt convinsi ca-i vor da o lectie la alegerile din acest an”, a precizat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole