Ionel Bogdan: PSD dovedeste ca nu guverneaza pentru romani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca prin schimbarea a doi premieri intr-un an, PSD dovedeste ca nu guverneaza pentru romani, ci pentru propriile interese politice.

“Prin schimbarea a doi premieri intr-un an, pe motiv de insubordonare politica fata de Liviu Dragnea, PSD dovedeste ca nu guverneaza pentru romani, guverneaza pentru propriile interese politice.

Liderii PSD nu s-au gandit la romani nici cand l-au schimbat pe Grindeanu, nici cand l-au schimbat pe Tudose. Au actionat strict la comanda lui Liviu Dragnea pentru a-i oferi acestuia un control total al puterii”, a spus Ionel Bogdan.

Liderul liberalilor maramureseni mai mentioneaza ca dupa ce PSD-ALDE a preluat guvernarea, Romania a inregistrat cea mai mare crestere de preturi din ultimii patru ani.

“De cand PSD-ALDE au venit la guvernare, de un an de zile, Romania a inregistrat cea mai mare crestere de preturi din ultimii patru ani.

PNL va vota impotriva Guvernului Dancila si va incerca sa convinga cat mai multi parlamentari, din toate partidele,  sa voteze impotriva acestei guvernari care nu are nicio legatura cu interesele romanilor”, a adaugat presedintele PNL Maramures.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2