Ionel Bogdan: PSD merge cu pasi repezi pe drumul autoritarismului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

ADVERTORIAL POLITIC

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca PSD merge cu pasi repezi pe drumul autoritarismului, dupa ce Liviu Dragnea nu mai tolereaza nicio voce critica in Guvern.

“Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai tolereaza nicio voce critica in Guvern, Parlament sau in propriul partid. Dupa ce si-a asigurat un guvern care asculta orbeste de el si o majoritate parlamentara obedienta, cumparata cu beneficii si privilegii, acum a pus la cale un congres al partidului in care vor fi promovati doar oamenii lui, care nu-i ies din cuvant.

Ce congres de partid este acela in care nu se alege presedintele? Despre ce democratie mai putem vorbi atunci cand invingatorii au fost stabiliti inainte de alegeri?

Acesta este genul de democratie pe care-l tolereaza si-l implementeaza cu succes Liviu Dragnea la nivelul PSD. Congresul PSD din 10 martie va consemna doar triumful lui Dragnea si instaurarea unui control absolut al sau la nivelul partidului”, a spus Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Liderul liberal mai mentioneaza ca odata cu stingerea vocilor critice din partid la adresa lui Liviu Dragnea, acesta va detine puterea totala in Romania.

“Odata cu stingerea ultimelor voci critice din partid la adresa lui, Liviu Dragnea va detine puterea totala in Romania, controland Guvernul, Parlamentul si principalul partid aflat la putere. Modelul suna cunoscut, fiind practicat cu succes in Ungaria lui Orban sau in Polonia lui Kaczyński.

In vreme ce Liviu Dragnea lucreaza, prin Guvern, Parlament si partid, la cladirea soclului sau de putere, in Romania reala nu se intampla nimic bun. Nu se construiesc autostrazi, nu se construiesc spitale si scoli moderne, nu se repara drumuri si nimeni din zona puterii nu pare  interesat de vreo masura care sa aduca beneficii vietii de zi cu zi a romanilor.

Puterea se lupta cu state paralele, cu dusmani imaginari si cu fantasme politice, iar romanii nu traiesc mai bine, nu au mai multi bani in buzunare si nici perspective pentru un viitor mai bun. Populismul castiga alegerile, dar nu asigura dezvoltare.

Autocratia este unul dintre pericolele majore care pandesc Romania, un pericol real, care risca sa aduca tara noastra intr-o zona gri, in care drepturile si libertatile fundamentale sunt puternic afectate.

PNL va actiona in continuare in spiritul acestor valori, pentru apararea lor, asa cum a facut-o de mai bine de  100 de ani, de cand lupta pentru construirea unei Romanii puternice si moderne, o Romanie de care sa fim mandri si din care sa nu mai dorim sa plecam pentru a ne construi viitorul in alte tari”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2