Ionel Bogdan: PSD se pregateste de nunta, iar romanii de parastas

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ADVERTORIAL POLITIC

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca PSD se pregateste de nunta, iar romanii de parastas, liberalul considerand ca agenda guvernantilor si cea a romanilor sunt total paralele.

“Agenda guvernarii PSD-ALDE si agenda romanilor sunt total paralele, nimic din ceea ce-i preocupa pe cetateni nu se regaseste pe ordinea de zi a coalitiei aflate la putere.

In PSD se discuta aprig despre nunti, cumetrii si proiecte de legi menite sa puna pumnul in gura tuturor celor care indraznesc sa critice mareata guvernare si pe inteleptii ei carmaci, in vreme ce romanii de rand vad cum le scad veniturile de la o luna la alta, iar preturile cresc in ritm ametitor.

Datele oficiale ale INS arata ca ne confrunta cu cea mai mare inflatie din ultimii cinci ani, de 4,7%, inflatie care se traduce prin preturi mai mari si prin reducerea puterii de cumparare a romanilor. Cresc preturile, creste si cursul euro, iar romanii simt asta in buzunarele lor.

De asemenea, tot datele oficiale arata ca promisiunile legate de majorarile salariale nu s-au concretizat nici anul acesta. Dupa mutarea contributiilor fiscale de la angajatori la angajati, acestia din urma au constatat ca veniturile reale nete au scazut in ianuarie 2018 cu 5,5%  fata de ianuarie 2017″, a spus Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Presedintele PNL Maramures mai solicita actualilor guvernanti sa se ocupe de problemele reale ale romanilor

“Treptat ies la iveala toate efectele nocive ale unei guvernari bazata doar pe propaganda si pe masuri care dau bine la televizor. Aceste efecte se simt in toate sectoarele de activitate si astfel angajatii din domeniul sanitar vorbesc deja despre greva generala, cei din educatie protesteaza prin neparticipare la simularile de examene, iar grefierii ies de cateva zile la proteste si ameninta chiar cu blocarea activitatii instantelor.

In Baia Mare este a doua zi consecutiva in care grefierii protesteaza, acuzand inechitatile salariale din sistem si pasivitatea ministrului justitiei fata de aceasta situatie. Protestele vor continua si  vor afecta desigur si bunul mers al instantelor si interesele maramuresenilor care au de rezolvat probleme la aceste institutii.

Situatia incepe sa scape de sub control, iar solutiile economice nu se intrevad. Romanii nu au votat PSD pentru legea defaimarii sau pentru a-i baga in puscarie pe cei care nu se prezinta la comisiile lor de ancheta. Oamenii vor un trai mai bun, sa li se mareasca  salariile asa cum li s-a promis, vor autostrazi si drumuri moderne, spitale si scoli, dar si locuri de munca mai bine platite pentru a nu mai lua drumul pibegiei.

Solicitam actualilor guvernanti sa se ocupe de problemele reale ale romanilor, iar daca sunt incapabili sa le rezolve sa isi recunoasca incompetenta si sa plece singuri de la guvernare”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. GeorgiAna

    BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂI… tu vorbest de PSD ??????? Cand agenda PNL MM o facem noi PSD-UL prin omul nostru de baza care este ,,strategul,, vostru Goga Ovidiu …. du-te bă….. si baga-ti capul in nisip ….. ha, ha, ha, ha……………………..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *