Ionel Bogdan: “Putem spune deja adio si spitalelor regionale”

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca putem spune adio spitalelor regionale promise de PSD in ultimii doi ani si jumatate, inclusiv in campania electorala.

Asta dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu se va mai realiza momentan niciun spital de acest gen dupa ce banii europeni au ajuns doar pentru documentatie.

“Putem spune deja adio si spitalelor regionale promise intens de PSD si in campania electorala si in ultimii doi ani si jumatate de guvernare.

Premierul Dancila a anuntat oficial ca nu se mai face niciun spital regional deocamdata pentru ca banii europeni aflati la dispozitie pentru aceste spitale le-au ajuns doar pentru documentatie. Pentru constructii, dotari etc., nu mai sunt bani.

Ce n-a mai spus Viorica Dancila e faptul ca Romania nu a trimis niciun proiect serios la Bruxelles, ca nu a cerut redirectionarea unor sume din alte programe pentru spitalele regionale (e o practica intalnita) si ca de fapt guvernarea PSD -ALDE nu a fost niciodata interesata de realizarea acestor spitale mult asteptate de romani. Reprezentantii Comisiei Europene s-au rugat practic de guvernul de la Bucuresti sa vina cu proiecte concrete de infrastructura pentru a le finanta in acest exercitiu bugetar.

Din pacate, la Bucuresti altele erau interesele guvernarii, iar acum Viorica Dancila ne anunta senina ca nu se mai fac spitalele regionale, ca Legea pensiilor nu a fost votata in Senat, fara sa isi asume vreo urma de responsabilitate. Guvernarea minciunii si imposturii, asta ofera PSD romanilor”, a precizat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1