Ionel Bogdan: Romania presedintelui Iohannis versus Romania premierului Tudose

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la Summit-ul “Initiativei celor Trei Mari” de la Varsovia arata prapastia care exista intre Romania lui Iohannis si Romania premierului Tudose.

“Participarea presedintelui Klaus Iohannis la Summit-ul “Initiativei celor Trei Mari” de la Varsovia, alaturi de presedinti din alte 11 state si de presedintele SUA, Donald Trump, temele discutate, care vizeaza dezvoltarea economica a regiunii, crearea unor noi coridoare de transport, arata prapastia care exista intre Romania creionata de seful statului si cea din programele de guvernare ale PSD.

La Varsovia, presedintele Iohannis a discutat cu omologii sai din Europa Centrala si de Sud-Est despre realizarea unor coridoare Nord-Sud, care vin in completarea coridoarelor Est-Vest, despre proiecte legate de transportul rutier, feroviar, transportul de date si de energie. Sunt proiecte importante pentru regiunea noastra, care se integreaza in programul European si care contribuie la dezvoltarea economica a tarilor implicate. Aceste proiecte pot adduce investitii importante, locuri de munca  bine platite si bunastare pentru romani .

Insa, ele pot fi puse in pericol chiar de politicile economice ale Romaniei guvernate de coalitia PSD-ALDE. Impozitarea cifrei de afaceri a companiilor, spectrul nationalizarii banilor destinati pensiilor private, cresterea fara baze economice a salariului minim pe economie sunt masuri care pun pe fuga investitorii si pericliteaza orice proiect serios, de anvergura europeana”, a spus Ionel Bogdan.

Liderul liberal face apel catre Guvern sa renunte la masurile care pot afecta dezvoltarea economica a tarii.

“Facem un apel la coalitia de guvernare sa abandoneze toate acele masuri prevazute in programul de guvernare care pot afecta pe termenul lung mediul de afaceri si dezvoltarea economica a Romaniei.

In 2018, Romania va gazdui urmatorul Summit al “Initiativei celorTreiMari” si ne dorim ca la acel moment tara noastra sa fie atractiva pentru investitii si sa ofere un climat de afaceri predictibil si transparent.

Prin actiunile sale externe, presedintele Klaus Iohannis pune Romania pe harta politica importanta a Europei si a lumii. Avem nevoie de un guvern care sa continue aceste actiuni in plan intern, sa faca din tara noastra un loc stabil politic si atractiv din punct de vedere economic”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *