Ionel Bogdan s-a întâlnit cu ministrul Turismului din Cipru. Ce au discutat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut vineri, 13 mai, o întâlnire cu ministrul Turismului din Cipru, Savvas Perdios.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre realizarea de schimburi turistice între județul Maramureș și Cipru. Președintele CJ a spus după această întâlnire că vor fi organizate întâlniri cu operatori aerieni pentru găsirea unor variante de zbor direct Maramureș – Cipru.

”Dezvoltarea turistică durabilă a județului Maramureș prin promovarea tradițiilor, obiceiurilor, monumentelor cultural-istorice și locurilor de o frumusețe nemaiîntâlnită în alte părți ale lumii este foarte importantă atât pentru creșterea economică a județului nostru, cât și pentru creșterea atractivității Maramureșului pentru turiști.

În acest sens, am avut astăzi împreună cu ambasadorul României în Cipru, Dan Mihalache, o întâlnire cu Ministrul Turismului din Cipru, Savvas Perdios.

Am discutat despre realizarea de schimburi turistice între județul Maramureș și Cipru, prin stabilirea unor pachete turistice comune, care să aducă turiști din Cipru în Maramureș și viceversa.

În acest sens, în perioada următoare vom avea întâlniri la noi în Maramureș cu touroperatorii ciprioți acreditați de Ministrul Turismului din Cipru, pentru a găsi cele mai avantajoase pachete de vacanță atât pentru maramureșeni, cât și pentru ciprioți.

De asemenea, vom avea întâlniri și cu operatori aerieni pentru găsirea unor variante de zbor direct Maramureș – Cipru, astfel încât această destinație să fie mai accesibilă pentru maramureșeni, iar Maramureșul să fie, totodată, o destinație turistică cunoscută în Cipru.

Maramureșul merită și trebuie să fie recunoscut în întreaga lume pentru frumusețea, autenticitatea tradițiilor, a folclorului și a locurilor pe care le are”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2