IONEL BOGDAN – Se lucrează intens la extinderea rețelei electrice spre cătunul Cornățea

Reclame home 1
Reclame home 1
Se lucrează intens la extinderea rețelei electrice spre cătunul Cornățea din Poienile de sub Munte. O spune liderul administrației județene, Ionel Bogdan, care a și fost pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor.
„Încă din primul an de mandat, am promis locuitorilor din Cornățea că voi face toate demersurile necesare pentru a aduce electricitatea în această zonă a Maramureșului, unde, din păcate, curentul electric nu a ajuns până în 2022.
Astfel, în 2020 am demarat împreună cu primarul Alexa Chifa, de urgență, discuții cu reprezentanți Electrica Maramureș, iar ulterior am inițiat un parteneriat între Consiliul Județean Maramureș, Primăria Poienile de sub Munte și Electrica Maramureș. Am alocat din bugetul Consiliului Județean Maramureș 50% din suma necesară extinderii rețelei electrice, cealaltă parte a sumei fiind alocată de Electrica Maramureș.
Astăzi, deja avem o parte din stâlpii de electricitate necesari montați, iar finalizarea proiectului este estimată în luna octombrie 2022. În Cornățea locuiesc aproximativ 30 de copii și 100 de adulți care, din păcate, nu beneficiază încă de electricitate, o utilitate absolut necesară pentru vremurile în care ne aflăm. Din toamnă, locuitorii din Cornățea se vor putea bucura de instalarea curentului electric în locuințele lor.
Este important să venim în sprijinul maramureșenilor, iar acest proiect va aduce, pe lângă facilitățile pe care le oferă curentul electric, zâmbete pe chipurile copiilor care vor putea studia și citi în condiții normale”, spune Ionel Bogdan.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole