septembrie 18, 2021

Ionel Bogdan, ședință operativă cu directorii Consiliului Județean. Ce le-a cerut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut marți dimineața o întâlnire operativă cu directorii instituției.

Acesta a cerut un raport cu activitățile în derulare la nivelul fiecărui departament, cu problemele ivite, precum și situația contractelor aflate în desfășurare.

”Am avut în această dimineață prima ședință operativă cu directorii din cadrul aparatului propriu al Consiliului Județean.

În cadrul întâlnirii am solicitat un raport cu activitățile în derulare la nivelul fiecărui departament, cu problemele pe care le au, precum și situația contractelor aflate în desfășurare la nivelul Consiliului Județean.

E nevoie de o analiză serioasă la nivelul activității tuturor departamentelor și a proiectelor derulate de către acestea.

Avem multă treabă la Consiliul Județean Maramureș și pentru buna desfășurare a activității acestei instituții vom face săptămânal asemenea întâlniri”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Adriana

    Ar fi cazul noul presedinte al consiliului judetean sa revizeze toate salariile frauduros marite din ultimii trei ani ai acestor directori si sefi de servicii ai Consiliului Judetean. Mi se pare extrem de indecent sa fii bugetar si sa ai salar de trei ori mai mare decat al
    unui conferentiar doctor. In alte tari salariile bugetare nu sunt mari, au beneficarii la pensie si vacante , sunt decente pe baza muncii depuse.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2