Ionel Bogdan spune că ministrul Boloș l-a asigurat că proiectul drumului expres care va lega Maramureșul de Ungaria și de Europa va fi finanțat din bani europeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele ales al Consiliului Județean Maramureș și actualmente secretar de stat, Ionel Bogdan, spune că ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, l-a asigurat că drumul expres care va lega Maramureșul de Ungaria și de Europa va fi finanțat din bani europeni.

”Am avut astăzi (joi – n. red.) o întâlnire de lucru la Ministerul Transporturilor și am discutat cu miniștrii transporturilor și fondurilor europene, Lucian Bode și Marcel Boloș, despre drumul expres Baia Mare – Satu Mare, care se va lega de drumul expres Satu Mare – Oar și mai departe cu drumul expres M49 din Ungaria.

Studiul de Fezabilitate și Proiectare pentru Satu Mare – Oar a fost deja contractat, iar cel pentru Baia Mare – Satu Mare se află în faza de reactualizare la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ministrul Marcel Boloș m-a asigurat că proiectul drumului expres care va lega Maramureșul de Ungaria și de Europa va fi finanțat din bani europeni, în cadrul Planului Național de Reziliență și Redresare.

Cu bani europeni și cu proiecte concrete de infrastructură, dezvoltăm Maramureșul, aducem investiții pentru județ și bunăstare pentru oameni”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2