Ionel Bogdan: „Suntem intr-un moment in care responsabilitatea partidelor este esentiala pentru viitorul Romaniei”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Suntem intr-un moment in care responsabilitatea partidelor este esentiala pentru viitorul Romaniei. Nu mai putem sa ne ascundem in spatele unor interese politice sau electorale atunci cand raportul MCV constata dezastrul din justitie, cand cresc in ritm alert preturile la energie sau cand nu reusim sa propunem un candidat credibil si acceptat pentru functia de comisar european.

Acestea sunt realitatile cu care ne confruntam si in fata lor consider ca trebuie sa lasam deoparte orice motiv politic si toate partidele politice responsabile trebuie sa sustina investirea unui guvern care sa puna capat situatiei dezastruoase in care ne aflam.

Putem repara si justitia si economia si administratia, putem pregati alegeri anticipate, dar pentru toate acestea trebuie sa avem un guvern investit. PNL isi asuma responsabilitatea si am convingerea ca si celelalte partide care au sustinut motiunea de cenzura vor merge pana la capat pentru a scapa cat mai repede de guvernul Dancila si de problemele pe care le creeaza zi de zi.

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2