Ionel Bogdan: “Viata romanilor se deteriorieaza cu fiecare zi care trece”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca viata romanilor se deteriorieaza cu fiecare zi care trece si ca un numar record de romani parasesc tara pentru o viata mai buna.

El a mai vorbit si despre bilantul PSD-ALDE din 2017, bilant intitulat Cartea Neagra a guvernarii: `2017 – Un an pierdut pentru Romania.

“La presiunea lui Liviu Dragnea, Mihai Tudose s-a grabit sa paraseasca Palatul Victoria fara sa mai faca vreun bilant al cabinetului sau. Prin urmare, noi, Partidul National Liberal ne-am asumat sarcina si am facut un bilant al primului an de guvernare al coalitiei PSD-ALDE, un bilant pe care l-am numit sugestiv Cartea Neagra a guvernarii: `2017 – Un an pierdut pentru Romania.

Bilantul facut de noi are multe minusuri, prea putine realizari si multe efecte negative asupra vietii romanilor. Si-au asumat 724 de masuri si au realizat doar 33 in primul an de guvernare. In ritmul asta, ar putea ajunge la vreo 150, cu indulgenta, in 2020.

Romanii sunt victimele unei guvernari ineficiente, corupte si arbitrare, care actioneaza doar in interesul gastilor de partid si al grupurilor de interese care graviteaza in jurul acestora.

Nu trebuie sa fii mare specialist sau analist ca sa vezi ca viata romanilor se deteriorieaza cu fiecare zi care trece, ca avem un numar record de concetateni care parasesc tara in cautarea unei vieti mai bune pentru ei si copiii lor si ca tot ce ne ofera aceasta guvernare sunt luptele pentru putere intre gastile din PSD”, a precizat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. euro euro

    Asa-i ba . Numai tu care ai facut 600.000 de euro de pe urma PNL-ului , in 2016 , cred ca o duci binisor .Sunteti niste mucosi pusi pe capatuiala , nimic politic . Cum se face ca agentul sovietic Dan Mihalache , betivul ambasador de la Londra a participat la nunta ta ? Sunteti un grup mafiot in PNL Mramures si Baia Mare care meritati sa infundati puscaria . Sa vad daca posteaza puiul de santajist acest mesaj . Vai de mama voastra ZiarMM !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2