Ionel Bogdan, vizită de lucru la Spitalul Județean Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a efectuat astăzi o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru a verifica la fața locului stadiul în care se află Unitatea de Primire Urgențe, modificările și îmbunătățirile de care are nevoie această unitate care deservește aproximativ 80.000 de pacienți pe an.

”În ședința Consiliului Județean de astăzi am aprobat o finanțare de  830.000 de lei pentru Spitalul Județean de Urgență și alta de 773.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase, bani care vor fi folosiți atât pentru achiziționarea de dotări necesare pentru buna funcționare a unităților spitalicești, cât și pentru finalizarea proiectului de extindere a Spitalului de Boli Infecțioase.

În paralel, lucrăm la un proiect de reabilitare și reamenajare a Unității de Primire Urgențe – UPU – de la Spitalul Județean de Urgență, un proiect prin care modernizăm acest compartiment și, totodată, vom eficientiza procedura de acordare a serviciilor medicale pentru pacienți, astfel încât să reducem timpul de așteptare.

Este foarte important să investim în infrastructura medicală a județului, pentru că toți banii pe care îi investim în Spitalul Județean de Urgență, în Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare înseamnă fonduri pentru sănătatea maramureșenilor și pentru servicii medicale de cea mai bună calitate pentru pacienți”, a declarat președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan.

De asemenea, Ionel Bogdan a transmis că anul viitor vor fi achiziționate două autospeciale dotate cu terapie intensivă mobilă, în valoare de peste 350.000 de euro, necesare în salvarea victimelor accidentelor rutiere, de muncă, dar și a persoanelor cu afecțiuni grave care au nevoie urgentă de terapie intensivă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Nelu

    O, da multumim. Da sa ne traiti. Da sa va mai alegem.
    Tot un proiect cu doamna Breban la butoane e si asta ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole