IPJ Maramures: 20 de ofiteri si 103 agenti de politie, inaintati in grad (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 25 martie, Politia Maramures a imbracat haine festive cu ocazia implinirii a 197 de ani de la atestarea Politiei Romane Moderne, iar sarbatoarea a fost marcata intr-un cadru festiv la Centrul de Instruire si Marketing din municipiul Baia Mare, alaturi de oficialitatile din judet, reprezentantii celorlalte structuri M.A.I. si personalul institutiei.

Intalnirea festiva a avut scopul de a sarbatori politistul si institutia politiei, dupa un an in care politistii maramureseni au demonstrat ca sunt constienti de obligatiile si responsabilitatile pe care le indeplinesc, conditia de profesionisti in aplicarea si respectarea legii obligandu-i sa iasa in intampinarea intereselor legitime ale cetatenilor, pentru a sesiza si a anticipa problemele cu care se confrunta, manifestand solicitudine si respect in relatia cu acestia.

“Ca institutie publica, politia maramureseana a continuat sa-si exercite atributiile si menirea, iar politistii, adevarati profesionisti, au facut fata tuturor provocarilor si s-au straduit sa asigure linistea si legalitatea in judetul nostru. Mesajele de felicitare si aprecierile transmise de toti invitatii care au luat cuvantul in cadrul sedintei, au confirmat faptul ca politistii au reusit sa-si indeplineasca atributiile cu succes, in pofida greutatilor care nu i-au ocolit.

Cu prilejul Zilei Politiei Romane – 25 martie 2019 doi politisti din cadrul inspectoratului nostru au fost prezenti la sedinta festiva organizata de Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru a li se conferi Insigna onorifica politist de onoare al anului in Politia Romana: domnul comisar sef de politie Carlan Marius, Seful Serviciului Resurse Umane si agentul principal de politie Pasca George-Razvan, de la Biroul de Ordine Publica al Politiei municipiului Baia Mare.

Comisar sef de politie Grozavu Liviu-Constantin, seful inspectoratului, a prezentat ordinele si dispozitiile de avansare privind 20 de ofiteri si 103 agenti de politie, inaintati in gradul profesional urmator la termen. De asemenea, cu prilejul Zilei Politiei Romane a fost prezentata dispozitia de avansare in gradul profesional urmator a agentului sef de politie Groza Gheorghe Florin, seful Postului de Politie Cicarlau, inainte de indeplinirea stagiului minim.

Un alt moment al festivitatii a fost reprezentat de inmanarea unei plachete d-lui Dr. colonel Urban Zoltan – seful Capitaniei de Politie a Judetului Jasz-Nagykun-Szolnok in semn de apreciere pentru prietenia care leaga cele doua institutii de ani buni.

Festivitatile organizate pentru aniversarea Zilei Politiei Romane s-au incheiat cu un scurt recital de vioara sustinut de Duo Regal, un duet maramuresean format din doua surori talentate, Pintzoi Raluca si Georgiana, acompaniate de Cadar Antonio la acordeon”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2