IPJ Maramures: Au inceput inscrierile pentru examenul de admitere la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

politPana la data de 24 mai 2019, cei care doresc sa urmeze o cariera de ofiter in politie se pot inscrie la examenul de admitere.

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a declansat activitatea de selectie a candidatilor pentru concursurile de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne precum si ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii pe locurile alocate Ministerului Afacerilor Interne.

In acest an se organizeaza concurs doar pentru admiterea la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucuresti, iar la Scolile de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina si „Septimiu Muresan” Cluj–Napoca sesiunea de admitere a fost programata pentru ianuarie 2020.

Inscrierile se efectueaza pana la data de 24.05.2019 si depunerea dosarelor de candidat se efectueaza pana la data de 14.06.2019, in zilele lucratoare, intre orele 09.00 – 14.00 la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obtinute si alte relatii suplimentare.

Conditiile legale de participare, etapele de recrutare si selectie si alte informatii utile se gasesc pe site-ul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, respectiv http://mm.politiaromana.ro, sectiunea Cariera.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole