IPJ Maramures: Au inceput inscrierile pentru examenul de admitere la Scolile de Agenti de Politie, sesiunea ianuarie 2019

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a declansat activitatea de selectie a candidatilor pentru concursurile de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2019.

Pentru sesiunea ianuarie 2019, locurile alocate unitatilor de invatamant sunt urmatoarele:

– Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina – 1.300 locuri (dintre care 30 de locuri pentru romi si 10 locuri pentru alte minoritati);

– Scoala de Agenti de  politie „Septimiu Muresan” Cluj–Napoca – 300 de locuri (dintre care 10 locuri pentru romi si 3 locuri pentru alte minoritati).

Cererile de inscriere a candidatilor se pot depune pana la data de 23 noiembrie 2018.

Prima etapa de selectie a candidatilor care opteaza pentru Scolile de Agenti de Politie consta in evaluarea psihologica si examinarea medicala a candidatilor, aceste activitati realizandu-se la unitatile care au recrutat candidatii (inspectorate judetene de politie si Politia Capitalei).

A doua etapa  consta in contravizita medicala si proba de evaluare a performantei fizice. Aceste activitati se realizeaza la sediul unitatilor de invatamant.

A treia etapa consta in examenul de verificare a cunostintelor printr-un test–grila la disciplinele limba romana si limba straina (limba engleza sau limba franceza, potrivit optiunii la inscriere).

Conditiile legale de participare, etapele de recrutare si selectie si alte informatii utile se gasesc pe site-ul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, respectiv http://mm.politiaromana.ro.

Inscrierile si depunerea dosarelor de candidat se efectueaza in zilele lucratoare, intre orele 09.00 – 14.00 la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obtinute si alte relatii suplimentare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole