IPJ Maramureș: Bunurile tale sunt preţioase! Ia-ţi măsurile necesare pentru ca ceea ce îţi aparţine să nu ajungă în posesia altuia!

PNL

Relaxarea măsurilor impuse în ultima perioadă, prin redeschiderea parcurilor şi a unor magazine, va conduce implicit la aglomeraţie pe stradă şi în mijloacele de transport în comun.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș reamintește că nu trebuie ignorăm faptul că unii ochi ţintesc bunuri care aparţin altora, în special bani şi telefoane mobile.

”Cum reuşesc? De cele mai multe ori profitând de neatenţia noastră sau de ocaziile pe care noi înşine le oferim. Aşa cum am mai precizat, o geantă nesupravegheată, un telefon păstrat în buzunarul din spate al pantalonilor, spre exemplu, pot fi ocaziile perfecte pentru cei care au scopuri infracţionale.

Pentru ca bunurile dumneavoastră să fie mereu în siguranţă, Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii reamintesc câteva măsuri de prevenire a furturilor din buzunare şi poşete. Însă, nu uita că principalul responsabil pentru siguranţa bunurilor tale eşti chiar tu!

În situaţia în care eşti victima unei infracţiuni de furt din buzunare/ poşetă, anunţă poliţia, la numărul unic de urgenţă 112, apelabil de la orice telefon mobil sau fix, chiar şi public,  indiferent că ai sau nu credit ori cartelă”, spun reprezentantii IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1