IPJ Maramures continua cooperarea cu Politia Szolnok

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doi politisti din cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures s-au intors ieri din Ungaria, unde au fost angrenati in diferite activitati, alaturi de colegii lor maghiari.

In aceeasi perioada, doi politisti din cadrul Capitaniei de Politie a Judetului Jasz-Nagykun-Szolnok i-au insotit pe politistii maramureseni la o parte din activitatile desfasurate pe zona de competenta Sighetu Marmatiei. A fost practic un schimb de experienta, care se inscrie intr-un cadru mai larg de cooperare intre Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures si Capitania de Politie a Judetului Jasz-Nagykun-Szolnok.

„In perioada 19 – 25 august, doi politisti maghiari au fost cooptati in patrule comune constituite cu politisti romani si au actionat, cu predilectie, pe raza municipiului Sighetu Marmatiei. O activitate importanta pe agenda de lucru a constituit-o participarea la misiuni operative de patrulare si control in trafic pe D.N. 19 C Sarasau si D.N.18 Ocna Sugatag.

In aceeasi perioada, doi politisti maramureseni au actionat pe raza de competenta a Capitaniei de Politie a judetului Szolnok, alaturi de colegii lor maghiari, in special in zonele in care se inregistreaza un flux semnificativ de turisti romani.

Scopul actiunilor comune l-a reprezentat asigurarea unui climat de liniste si siguranta publica in sezonul estival in zona de frontiera prin sprijinirea politiei maghiare in eficientizarea sigurantei rutiere pe D.N.4, acesta fiind una din principalele artere de circulatie din Ungaria, tranzitata si de cetateni romani”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2