IPJ Maramures face angajari. Vezi pe ce posturi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

cascheta-politistIn perioada 3 –7 octombrie, persoanele care doresc sa devina politisti se pot inscrie pe posturile scoase la concurs de Politia Romana.

Luni, 3 octombrie, se va da startul incadrarilor directe, din sursa externa, si reincadrarilor de personal, in vederea completarii deficitului de personal existent la nivelul Politiei Romane.

Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures i-au fost repartizate 32 de posturi pentru incadrare din sursa externa si doua posturi pentru ocupare prin concurs de reincadrare (un post de ofiter si un post de agent), se arata intr-un comunicat de presa.

Din totalul celor 32 de posturi destinate incadrarii directe, 11 sunt de agenti de ordine publica in mediul urban si 21 de agenti de ordine publica in mediul rural.

In ceea ce priveste reincadrarea ofiterilor si agentilor de politie, sursa de recrutare pentru concurs este formata din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiter de politie si pot fi reincadrate, in conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Politistului cu modificarile si completarile ulterioare si care au studii corespunzatoare cerintelor postului, respectiv indeplinesc conditiile legale.

Inscrierile se vor realiza in perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmand a fi sustinut in ziua de 19 noiembrie 2016.

Conditiile ce trebuie indeplinite de catre candidati, calendarul intregii activitati, tematica si bibliografia, precum si alte date de interes, se vor gasi pe site-ul https://mm.politiaromana.ro , la sectiunea Cariera – Posturi scoase la concurs, incepand cu data de 1 octombrie.

Inscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures in perioada 3 – 7 octombrie, zilnic in intervalul orar 08:30 – 15:00.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *