IPJ Maramures mai are nevoie de politisti. Gradul de ocupare a functiilor, la un nivel de 88,6%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La 1 octombrie 2017, gradul de ocupare a functiilor prevazute era de 88,6% la IPJ Maramures, dupa ce in primele noua luni ale acestui an unitatea a incetat raporturile de serviciu cu 68 de politisti (din care 19 ofiteri si 49 agenti), iar alti 15 politisti au plecat la alte sructuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

“Au plecat politisti cu experienta, buni profesionisti, dar este o problema cu care se confrunta intreaga Politie Romana, iar Inspectoratul General al Politiei Romane a gasit deja cateva solutii pentru remedierea deficitului de personal cu care ne confruntam in prezent.

Acest fapt nu si-a pus deocamdata amprenta asupra evolutiei infractionalitatii, deoarece cei care am ramas depunem eforturi sustinute pentru a tine sub control fenomenul infractional si pentru ca cetatenii acestui judet sa se simta in siguranta.

Ne bazam pentru asta si pe cei 23 de politisti veniti de la alte structuri ale M.A.I si cei 45 de politisti incadrati in acest an, fie din sursa externa, fie fiind absolventi ai unitatilor de invatamant”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

Pentru indeplinirea misiunilor specifice, unitatea are la dispozitie 229 de autospeciale, reprezentand 44,29 % din necesar.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2