IPJ Maramures: Va rugam sa conduceti prudent, sa pretuiti atat viata dumneavoastra cat si pe a celorlalti participanti la trafic!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asteptata de mult, zapada s-a asternut in mai multe zone din tara, iar temperaturile scazute si ninsorile pot crea probleme participantilor la trafic.

La aceasta ora, pe drumurile publice de pe raza judetului nostru nu sunt semnalate drumuri cu circulatie blocata sau restrictionata. In permanenta, prin intermediul Centrului INFOTRAFIC din I.G.P.R., puteti sa fiti informati cu privire la conditiile de trafic rutier si eventualele rute ocolitoare.

“Dragi soferi, pentru ca Noul An sa va gaseasca alaturi de cei dragi, sanatosi si bucurosi, va rugam sa conduceti prudent, sa pretuiti atat viata dumneavoastra cat si pe a celorlalti participanti la trafic!

Este posibil ca in aceasta perioada traficul sa fie aglomerat! Adoptati o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor si efectuati fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare. Evitati efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2