Iranul ii va da o palma Americii invingand sanctiunile economice, sustine liderul suprem Ali Khamenei

Reclame home 1
Reclame home 1

Iranul ii va da o palma si va invinge America invingand sanctiunile economice, a declarat liderul suprem Ali Khamenei intr-un discurs difuzat de televiziunea de stat joi, relateaza Reuters, informeaza AGERPRES.

Khameini a sustinut acest discurs in fata a mii de membri ai militiei Basij si lideri din esalonul superior al Gardienilor revolutiei adunati pe un stadion din Teheran.

Poporul iranian se confrunta cu o perioada delicata din cauza presiunii SUA si a problemelor economice, a mai spus Khamenei.

Tensiunile dintre Iran si SUA s-au inrautatit dupa ce presedintele american Donald Trump s-a retras dintr-un acord multilateral privind dosarul nuclear iranian in luna mai si a impus din nou sanctiuni.

„Situatia natiunii, regiunii si a lumii este delicata, in special pentru noi, poporul iranian”, a spus Khamenei.

„Delicata in sensul ca pe de o parte avem strigatele politicienilor si puterilor arogante din America imperialista… iar pe de alta problemele economice ale natiunii si dificultatea traiului zilnic pentru o mare parte a oamenilor saraci din tara”, a adaugat liderul suprem iranian.

Rialul iranian s-a devalorizat cu aproximativ 75% de la inceputul anului 2018. In acelasi timp, oficiali americani au anuntat ca noile sanctiuni care vizeaza sectorul petrolier iranian vor fi impuse incepand cu 4 noiembrie.

Iranul trebuie sa-i dea o palma Americii si sa o invinga invingand sanctiunile, a mai spus Khamenei in discurs.

„Prin bunatatea lui Dumnezeu vom invinge sanctiunile si invingerea sanctiunilor este invingerea Americii”, a afirmat liderul suprem. „Iar America trebuie sa primeasca o alta palma de la poporul iranian prin invingerea sanctiunilor”, a subliniat el.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole