ÎȘI DĂ SINGUR NOTĂ – Deputatul confundă diurna cu indemnizația

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul USR, Brian Cristian, a ieșit public zilele trecute, anunțând, cu surle și trâmbițe pe cine avea chef să îl asculte, că el nu a absentat niciodată de la ședințele parlamentare. Mai mult, prezenta ca pe o realizare personală faptul că a decis să nu semneze prezența în zilele de joi la comisiile parlamentare atunci când nu sunt activități. Doar că deputatul USR confundă diurna care reprezintă o sumă de bani acordată pentru prezența în București și care nu face parte din indemnizația de parlamentar. Diminuarea indemnizației este determinată de neparticiparea la ședințele de plen sau de comisii din care face parte parlamentarul.

O fi tinerețea sau doar dorința de epatare? Sancțiunile aplicate domnului deputat sunt pentru nerespectarea mandatului de deputat, respectiv neparticiparea nici măcar online la ședințele la care avea obligația sa-si aducă contribuția, sa studieze mapa de sedință, amendamentele și avizele emise aferente proiectului de lege. Dacă am socoti ca un grup mic de deputați s- au înțeles sa nu diminueze bugetul Camerei Deputaților și că ei au dreptate inseamna ca restul colegilor din USR, nesanctionati și respectiv din coaliție au obținut sume de bani necuvenite aspect care are caracter penal.
Ziarmm.ro
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Dan

    Asta e ideea… majoritatea semneaza de miercuri si pentru ziua de joi si nu mai sunt prezenti in Bucuresti pana urmatoarea saptamana.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2