ISJ Maramureș: S-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru bursele sociale (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elevii îndreptățiți să primească burse sociale pot depune cererile până la 14 februarie, după ce perioada s-a prelungit cu două săptămâni.

”Conform ordinului ministrului Educației s-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru bursele sociale până la data de 14 februarie. Practic este vorba de o extindere a perioadei de depunere cu două săptămâni.

Astfel, toți elevii care au beneficiat de burse sociale în primul semestru al anului școlar curent vor primi în continuare acest tip de burse. S-a majorat cuntaumul acestora de la 100 lei/lună la 200 lei/lună.

Se adaugă la numărul celor care au beneficiat în primul semestru cei care îndeplinesc criteriile necesare și aici ne referim în mod special la venitul minim net pe economie”, a spus Ligia Duruș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Mai trebuie spus că fost simplificată lista documentelor doveditoare. Beneficiază de burse sociale elevi orfani, abandonați de părinți, elevii din mediul rural care sunt școlarizați într-o altă localitate decât cea de domiciliu.

Detalii în video.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2