Islamistii somalezi ameninta cu noi atacuri sangeroase in Kenya

Reclame home 1
Reclame home 1

CORRECTION-SOMALIA-UNREST-SHAHABIslamistii somalezi al-Shabab au amenintat sambata Kenya cu „un razboi lung Si cumplit” Si cu „o noua baie de sange”, la doua zile dupa ce au masacrat 148 de persoane intr-un asalt asupra unui campus universitar din oraSul kenyan Garissa, relateaza Reuters Si AFP citate de Agerpres.

„Nu va lasati guvernul sa duca politici represive fara a protesta. Alegandu-i, le consolidati politicile”, a transmis, intr-un comunicat, acest grup afiliat Al-Qaida. „Veti plati pretul cu propriul vostru sange”, au mai amenintat islamiStii somalezi al-Shabab.

„Nicio masura de precautie sau siguranta nu va putea garanta securitatea voastra, nu va putea impiedica un alt atac sau preveni producerea unei alte bai de sange in oraSele voastre”, a mai precizat gruparea extremista.

In acest mesaj adresat publicului kenyan, grupul a amenintat cu un „razboi lung Si cumplit”.

Patru islamiSti somalezi inarmati au atacat joi un campus universitar la Garissa, un oraS din nord-estul Kenyei situat la circa 200 km de frontiera cu Somalia.

Grupul al-Shabab a spus ca atacul a fost o razbunare pentru prezenta Kenyei in Somalia Si pentru abuzurile asupra musulmanilor in Kenya.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2