Istvan Ludescher nu mai este consilierul lui Marinel Rob: “Vreau sa fiu si eu un pic mai liber”

Incepand cu 1 martie, fostul viceprimar Istvan Ludescher nu mai este consilierul personal al lui Marinel Rob.

“Incepand de astazi nu mai sunt”, a precizat Ludescher.

Intrebat care sunt motivele plecarii, acesta a afirmat ca are nevoie de putina relaxare.

“Vreau sa fiu si eu un pic mai liber. Eu am plecat, ca am nevoie si eu un pic de relaxare, odihna. Odihna activa, bineinteles”, a adaugat Istvan Ludescher.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Ianos

  De parca pana acum ar fi facut ceva! isi freca curul prin birourile primariei, se hlizea la tineretul taurin si o consilia pe Noemi cum sa nu faca nimic si sa nu-si asume nici o raspundere. Ludi Bacsi, la Caspev in locul lui Lupsa sau la jucat remy si carti cu Condruc in parc. bye …bye

  Reply
 2. marie

  Doamne ajuta! Ca oricum multi purici nu prea a facut si mai mult strica decat facea.Poate Rob trebuia sa-i faca vreun loc sub birou de tupileala,mai ales ca asa era obisnuit dupa ce l-au saltat pe kk.

  Reply
 3. ioan

  In ani de zile cat a fost viceprimar acest individ ungur de un sovinism incredibil,, care a intors pe dos inclusiv judetul ne aducem aminte de pe vremea cand ungurii conduceau judetul cu topaiala Gyongyke,, etc etc insa revenim deci acest individ a FOLOSIT ILICIT banul public ani de zile ,, a folosit in toti acesti ani masinile Primariei in interese , personale la CAREI< UNGARIA< TG MURES erau saptamanale aceste drumuri pe banii nostrii,, apoi a FACUT ZOB IN ACCIDENTE RUTIERE cel putinTREI autoturisme,, din care una in UNGARIA si acesta scapand fara rani,,, pagube plattie de primarie pentru ca ASIGURARILE nu le puteau plati,, vinovat fiind lui baciu LUDESCHER,, insa cheltuieli musamalizate de catre directia economica a primariei in speta cocoana Radu Luci,, a vremii , dosiri pe care nici camera de conturi in ani de zile NU LE-A PUTUT DESCOPERI ,, asta meserie contabila si iaca scapat liber fara scoli la GHERLA !!!!!!!!!!! bravo ungure!!

  Reply
  1. Norman

   Si ceea a ce ai scris ce legatura are cu faptul ca e ungur? Ca vad ca mentionez cateva ori si cu scop peiorativ.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1