ISU Maramureș: Acțiuni de informare preventivă în cadrul controalelor efectuate la lăcașurile de cult și primării

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Începând cu anul 2011, la inițiativa I.G.S.U., cu sprijinul E-On România, fiecare zi de marți 13, indiferent de luna anului, este declarată ”Ziua informării preventive” și se derulează sub sloganul ”Acasă în siguranță”.

”În acest context, marți, 13 aprilie, specialiștii din cadrul Serviciului Prevenire al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș au desfășurat acțiuni de informare preventivă în cadrul controalelor efectuate la lăcașurile de cult și primării.

Acțiunile de informare preventivă au vizat măsuri de prevenire în caz de lucru cu foc deschis, reguli ce trebuie respectate pe timpul ieșirilor la iarbă verde și măsuri de prevenire pe timpul exploatării instalațiilor electrice.

Reamintim cetățenilor că pentru mai multe informații utile despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență se poate accesa portalul https://fiipregatit.ro/ sau descărca aplicația DSU din Google Play Store și AppStore”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *