ISU Maramures, amenzi de 26.000 lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

baniIn perioada 9-15 noiembrie, personalul I.S.U. Maramures a efectuat in total 144 de interventii, cu o medie de circa 20 pe zi. Din acestea, medicii, asistentii si paramedicii S.M.U.R.D. au efectuat 126 interventii, iar pompierii – 18.

Cele mai multe actiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare – 46, urmate de cele ale paramedicilor statiilor S.M.U.R.D. Farcasa – 20, Sighetu Marmatiei – 19, Bogdan Voda – 17, Viseu de Sus – 14, respectiv S.M.U.R.D. Targu Lapus si S.M.U.R.D. Borsa – cate 5 actiuni. Media actiunilor S.M.U.R.D. a fost de 18 pe zi.

Pe parcursul saptamanii trecute pompierii maramureseni au executat 18 interventii, din care – incendii, inclusiv de vegetatie uscata, cate – transport de apa, alte situatii de urgenta si alte interventii, 1 – asistenta persoanelor si – intors din drum.

De la inceputul anului, personalul I.S.U. Maramures a efectuat in total 7277 de interventii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, actiunile pe linie de pompieri au ajuns la 1022, adica o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al actiunilor S.M.U.R.D. la 6255, cu o medie de circa 20 pe zi.

Pe parcursul ultimei saptamani, specialistii Inspectiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramures au efectuat 11 controale si actiuni inopinate, dintre care 8 la obiective cu aglomerari de persoane/sali aglomerate, in municipiile Baia Mare, Sighetu Marmatiei si localitatea Sapanta, 2 la localitati si 1 la constructii hidrotehnice, in comun cu reprezentantii S.G.A. Maramures.

Personalul Inspectiei a constatat 31 de deficiente, din care 12 au fost solutionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 14 sanctiuni, constand in 8 amenzi in cuantum de 26.000 lei si 6 avertismente.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2