ISU Maramureș, aproape 300 de intervenții în primele două săptămâni din luna iulie

În primele două săptămâni ale lunii iulie, subunitățile I.S.U. Maramureș au efectuat 289 de intervenții. Din total, 257 au fost misiuni desfășurate de către personalul S.M.U.R.D. Din acestea, 250 au fost asistență medicală, pătru -asistență persoane, două – descarcerare și una – alte situații de urgență.

”Din celelalte 32 de intervenții, nouă au avut ca obiect localizarea și lichidarea  incendiilor, izbucnite în gospodării și locuințe, la agenți economici și incendii de vegetație uscată.

Restul au fost de tipuri diverse, printre care asistență persoane, salvări de animale și alte situații de urgență, capitol ce include, printre altele, înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase, misiuni pirotehnice, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

De la începutul anului, subunitățile I.S.U. Maramureș au desfășurat 3.975 de acțiuni, din care 3.220 au fost cazuri asistate de S.M.U.R.D., iar 755 au fost intervenții.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1