ISU Maramureș: Curg amenzile aplicate de specialiștii Inspecției de prevenire

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 12-17 mai, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 50 de controale, la unități de cultură, lăcașuri de cult și unități de învățământ. În  intervalul menționat, personalul Inspecției a desfășurat 58 de activități de informare și educație preventivă.

”Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au aplicat 204 sancțiuni. Din total, 190 au fost avertismente, iar 14- amenzi, al căror cuantum s-a ridicat la 49.500 de lei”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

În perioada analizată, personalul Inspecției de prevenire a mai participat și la două recepții la terminarea lucrărilor.

 Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2