ISU Maramures: Instruire cu sefii Serviciilor pentru Situatii de Urgenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

isu serviciiLa sediul I.S.U. Maramures au avut loc in ultimele doua zile activitatile de instruire semestriala desfasurate de catre personalul Inspectiei de prevenire cu sefii  Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta si cu cei ai Serviciilor Private pentru Situatii de Urgenta din zona Baia Mare.

In cadrul acestor intruniri au fost abordate mai multe teme, printre care masuri organizatorice necesare pentru buna desfasurare a activitatii S.V.S.U. si S.P.S.U., noutati legislative in domeniu, procedurile privind analiza activitatii de pregatire in domeniul situatiilor de urgenta a acestor servicii pe anul 2015, iar la final, discutii privind greutatile intampinate in desfasurarea activitatii specifice pe anul in curs.

Cu aceeasi ocazie, cei prezenti la activitati au primit pliante si afise tematice privind campaniile nationale “R.IS.C. – Siguranta nu este un joc de noroc ”, “Nu tremur la cutremur”, respectiv  pe tema prevenirii incendiilor pe timpul sarbatorilor de iarna, pentru a fi distribuite catre populatia din unitatile administrativ-teritoriale pe teritoriul carora activeaza Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta.

Instruirea sefilor S.V.S.U. si S.P.S.U. din judet continua joi, 26 noiembrie, la sediul Primariei municipiului Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2