ISU Maramureș reia campania de recrutare a voluntarilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș reia, în aceste zile, campania de recrutare a voluntarilor.

Cei care se vor pregăti temeinic vor avea posibilitatea să activeze în cadrul echipajelor S.M.U.R.D. sau a celorlalte echipaje ale pompierilor militari maramureșeni.

”Voluntarii vor avea șansa să-și pună cunoștințele dobândite în valoare și să acționeze în folosul comunităților, al celor aflați la nevoie, împreună cu profesioniștii din I.S.U. Maramureș, pentru a deveni adevărați salvatori.

Doritorii pot să-și depună dosarele de înscriere la sediul I.S.U. Maramureș, situat pe str. Vasile Lucaciu, nr. 87, Baia Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-14.00, începând cu data de 9 iunie 2021.

Informațiile referitoare la condițiile ce trebuiesc îndeplinite și documentele necesare pentru înscrierea în Programul Național de Voluntariat “Salvator din Pasiune” sunt disponibile pe site-ul inspectoratului nostru, la adresa: https://isumm.ro/domenii-de-activitate/pregatire-interventie-si-rezilienta-comunitatilor/voluntariat/”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2