septembrie 19, 2021

Italia: Corpurile neinsufletite a sase migranti, recuperate din mare, 500 de persoane salvate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

refugiatiMarina italiana a anuntat luni ca a recuperat din mare corpurile neinsufletite a sase migranti in cursul unor operatiuni care au permis salvarea a aproape 500 de persoane, relateaza AFP. ”Navele de patrulare Orione si Borsini au recuperat aproape 500 de persoane in cursul a sase operatiuni de salvare, dintre care una a vizat o barca pneumatica aflata in stare precara de plutire si din care unii migranti au cazut in apele marii”, se afirma intr-un comunicat.

”Sase corpuri neinsufletite au fost recuperate pana in prezent. Operatiunile de recuperare si de cautare de supravietuitori continua”, a precizat Marina italiana, care a desfasurat un important dispozitiv de partea opusa tarmurilor libiene.

Un aflux de proportii de imigranti s-a indreptat spre Italia la sfarsitul lui august si circa 14.000 de persoane au fost salvate in decurs de cinci zile.

Potrivit statisticilor Inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati (UNHCR), 117.590 de migranti au sosit in Italia de la inceputul anului pana la 1 septembrie, similar nivelului inregistrat anul trecut.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2