ITM Maramures, intalnire cu studentii straini de la Centrul Universitar Nord Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In perioada 20 – 26 noiembrie la nivel national Inspectia Muncii in colaborare cu Inspectoratul General pentru Imigrari, desfasurat o campanie de depistare a angajatilor straini si combaterea muncii nedeclarate a strainilor in anul 2017.

La nivelul judetului nostru ITM Maramures in colaborare cu lucratorii IGI Maramures si cu sprijinul Universitatii Tehnice Cluj Centrul Universitar Nord Baia Mare, a organizat o intalnire in data de 23 noiembrie o intalnire cu studentii straini aflati la studiu in aceasta unitate de invatamant.

“Au fost inmanate materiale participantilor, in care erau prezentate drepturile si obligatiile ce le revin partilor in cazul incheierii unui contract individual de munca in calitate de strain titular al unui drept de sedere temporara pentru studii.

Au fost comunicate datele de contact si modul in care cei interesati se pot adresa celor doua institutii, in situatia in care doresc unele informatii suplimentare sau intampina unele dificultati in derularea raporturilor de munca”, se arata intr-un comunicat al ITM Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2