ITPF Sighet: Masuri pentru fluidizarea traficului pentru automarfare la granita cu Ungaria, dupa ridicarea restrictiilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Avand in vedere faptul ca, pe teritoriul Ungariei, traficul pentru vehiculele de transport marfa a fost restrictionat in perioada 8 iunie 2019 ora 23.00 (ora Romaniei) – 10 iunie 2019 ora 23.00 (ora Romaniei), in prezent se constata o crestere a numarului de automarfare, care se prezinta in PTF Petea pe sensul de iesire din tara, la granita cu Ungaria.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei a dispus toate masurile aflate in competenta pentru reducerea timpilor de asteptare si asigurarea unui control eficient si operativ. De la ridicarea restrictiilor prin PTF Petea, de pe raza judetului Satu Mare, s-au efectuat formalitatile de frontiera pentru un numar de 370 automarfare, din care 250 numai pe sensul de iesire din tara. Mentionam faptul ca traficul pentru autoturisme si mijloacele de transport persoane se desfasoara in conditii normale, fara a se inregistra timpi de asteptare.”

Politia de Frontiera recomanda soferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita deschise tranzitului de marfuri, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, intr-un timp foarte scurt. De asemenea, se recomandam consultarea aplicatiei Trafic on-line care este disponibila pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Aceasta aplicatie on-line prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2