ITPF SIGHET – Permis de conducere fantezist cumpărat cu 150 de dolari, depistat la controlul de frontieră

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus s-a prezentat zilele trecute pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, un ucrainean de 34 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, bărbatul a înmânat oamenilor legii un permis de conducere: „Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic și că nu este eliberat de autoritatea vreunui stat, fiind un document fantezist.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a obţinut acest permis de conducere prin intermediul unui site de pe internet pentru care a plătit suma de 150 de dolari.

În cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole