ITPF Sighetu Marmatiei: Condamnati la inchisoare, opriti la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat si predat autoritatilor competente doi cetateni romani, cautati de autoritatile din Romania pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatie, precum si pentru inselaciune.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Azi dimineata, in jurul orei 01.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere al Frontierei Petea, pe sensul de intrare in tara, in vederea efectuarii formalitatilor de frontiera, un cetatean, in varsta de 27 de ani, domiciliat pe raza judetului Suceava. In urma verificarilor specifice, s-a stabilit faptul ca pe numele acestuia a fost emis, de catre autoritatile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Astfel, barbatul avea de executat o pedeapsa de un an de inchisoare, pentru infractiuni la regimul circulatiei.”

Tot la Petea, in data de 18 august a.c., s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un alt cetatean roman, in varsta de 24 de ani, domiciliat in judetul Galati. La verificari, frontieristii au constatat ca barbatul este cautat de autoritatile din Romania. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Tanarul avea de ispasit o pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Cei doi au fost predati unor echipaje din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1