ITPF Sighetu Marmatiei: Condamnati la inchisoare, opriti la frontiera

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Politistii de frontiera din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei si Petea au identificat si predat autoritatilor competente doi cetateni romani, cautati de autoritatile din Romania si Germania, pentru savarsirea infractiunilor de talharie si furt calificat.

In data de 4 mai 2019, in jurul orei 17.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera un cetatean roman, M.D., in varsta de 26 de ani, domiciliat pe raza judetului Brasov.

“La control, colegii nostri au constatat ca barbatul este cautat de autoritatile romane, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Astfel, barbatul avea de executat o pedeapsa de cinci ani si trei luni de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Drept urmare, persoana in cauza a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Maramures, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Tot, sambata, in jurul orei 12.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera un cetatean roman, F. G., in varsta de 37 de ani, din judetul Suceava.

La verificari, colegii nostri au constatat ca barbatul este cautat de autoritatile germane. Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare. Astfel, barbatul avea de ispasit o pedeapsa cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de furt calificat”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Drept urmare, persoana in cauza a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1