Iulia Timosenko: Putin arata ca nu-i pasa de occidentali

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a afirmat in cursul unui interviu acordat presei germane ca presedintele rus, Vladimir Putin, a vrut sa le spuna occidentalilor ca nu-i pasa de ei, semnand tratatul de anexare a Crimeii la Rusia, transmite AFP citata de Agerpres.

Cu discursul sau pe un ton profund antioccidental, el a trimis marti urmatorul mesaj Vestului: ‘Nu-mi pasa absolut deloc de voi’, a dat ea asigurari cotidianului Bild, potrivit unor fragmente publicate marti seara.

Liderul prooccidental, internata intr-un spital din Berlin pentru hernie de disc, a mai denuntat ‘propaganda fascista’ a presedintelui rus care recurge la ‘metode de razboi’ pentru ‘a distruge lumea’, dupa cum a spus ea.

‘Nimeni nu mai poate contesta ca acest om are probleme psihice’, a adaugat Iulia Timosenko.

Seful statului rus a semnat marti tratatul privind anexarea Crimeii la Rusia dupa un discurs marcat de elan patriotic si un ton puternic antioccidental.

Fosta eroina a Revolutiei Portocalii din Ucraina anului 2004 a comparat aceasta alipire cu ‘Anschluss-ul’, anexarea Austriei de catre Adolf Hitler in 1938.

Lumea ‘nu a mai auzit din 1938 un discurs ca al lui Putin’, a mai spus ea.

‘A redesena harta lumi prin razboaie, crime in masa si sange reprezintalui’, a continuat Iulia Timosenko, referindu-se la pamfletul ideologic al liderului nazist.

Ea a mai subliniat ca daca ucrainenii sunt recunoscatori tarilor occidentale pentru sprijinul lor moral’, ei au sperat mai mult si continua sa spere mai mult.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2