Iuliu Maniu comemorat la Sighet, de catre liderii PNTCD

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

aurelian pavelescuAurelian Pavelescu, presedintele Partidului National Taranesc Crestin Democrat, insotit de principalii oameni politici ai partidului, este prezent in Maramures pentru a participa la manifestarile dedicate comemorarii a 62 de ani de la moartea omului politic Iuliu Maniu.

“Evenimentele incepe la ora 11.00 cu o rugaciune la Inchisoarea Politica de la Sighetu Marmatiei, dupa aceea ne deplasam la Cimitirul Saracilor pe care eu il consider al eroilor, unde vom particpa la un parastas”, a declarat Nicolae Misulec, prim-vicepresedinte PNTCD Maramures.

Liderul Nicolae Misulec a mai adaugat faptul ca de la eveniment lipseste tocmai presedintele PNTCD Maramures, Claudiu Franc.

“Probabil este ocupat cu problemele dansului, deoarece nici nu a raspuns la telefon desi am incercat de mai multe ori sa vorbim cu el”, a punctat Nicolae Misulec.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Izvorul Izei Tsunamy

    Ce are Tanda cu Manda? Fen iar te bagi in seama? Trebuie sa sti draga ciolovekule despre faptul ca Cimitirul Vesel a aparut la ordinul Securitatii in Sapanta pentru a disipa atentia romanilor inspre cimitirul saracilor din Sighet care pe buna dreptate contine si eroi.Acolo sunt ingropati chiar si sfinti inca nerecunoscuti de bisericile surori!

    Reply
  2. taranist,de Maramures

    Nu fi invidios,fen,ne fen,face ceva util.Tu din cauza alcoolului si altor lucruri rele nu faci mai nimic,consumi aerul de pomana.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *