Iunie 2019: Curse aeriene Baia Mare – Paris, Charles de Gaulle. Se va putea zbura si la New York, Chicago sau Atlanta!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


Doua curse aeriene, saptamanale vor decola de pe Aeroportul International Maramures spre Paris, de la sfarsitul lunii iunie 2019. “Acestea vor ateriza pe Aeroportul International Charles de Gaulle. Compania care va initia aceste curse va fi TAROM”, au declarat pentru ZiarMM.ro, surse apropiate.

Si in acest caz, la fel ca si in cazul curselor Baia Mare-Constanta, compania aeriana ofera gratuitate pentru bagajul pe care-l luati cu dumneavoastra in avion, si nu are voie sa depaseasca 10 kg, precum si pentru bagajul care il depuneti pentru cala si nu are voie sa depaseasca 23 de kg.

Mentionam faptul ca biletele se vor putea cumpara dupa data de 20 iunie a.c., de pe site-ul www.tarom.ro sau de la operatorii aerieni parteneri.

Astfel, conexiunea spre Asia, Australia, America de Nord si America de Sud va fi mult mai usoara pentru cei care aleg ca si destinatii de zbor aceste continente.

Spre exemplu, un maramuresean, care va dori sa ajunga pe taramul american, va putea sa-si cumpere bilet de avion pentru Baia Mare-New York, Chicago sau Atlanta cu escala pe Aeroportul International Charles de Gaulle, idem si in celelalte situatii.

Dragos Titea, ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor: “La nivelul companiei TAROM se discuta despre deschiderea unor noi destinatii europene din Baia Mare spre Paris, Londra, Milano. Acum se fac studiile de trafic, de pasageri, analizele de risc. Urmeaza ca in cel mai scurt timp TAROM sa anunte aceaste curse.”

Gabriel Valer Zetea, presedinte Consiliul Judetean Maramures: “Asteptam cu mult interes operationalizarea unor curse international catre destinatii populare din Europa. Noi punem la dispozitie infrastructura, pista, precum si terminalul pentru procesarea pasagerilor. Avem toata increderea ca aceste curse vor fi anuntate in cel mai scurt timp posibil. Asteptam anuntul TAROM in ceea ce priveste operationalizarea cursei Baia Mare-Paris.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Valer Dragos

    Mă bucur foarte mult pentru această decizie, aș dori să vă anunț că suntem mulți maramureșeni, sălăjeni, bistrițeni, sătmăreni în nordul Spaniei, mai precis la Santander . De asemenea în județele învecinate de aici sunt mulți din zonele mai sus amintite, ar fi excepțional dacă ar fi o cursă Baia Mare -Santander și invers.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *