J. K. Rowling lanseaza in iunie patru noi eBook-uri in cadrul seriei “Harry Potter”

home camp2
home camp2
home camp2

Scriitoarea britanica J. K. Rowling va lansa luna viitoare patru noi eBook-uri in cadrul seriei “Harry Potter”, care ofera fanilor acestei francize posibilitatea “de a plonja si mai adanc in bogata istorie a magiei”, informeaza bbc.com, relatat de Agerpres.

Platforma online a celebrei scriitoare britanice, Pottermore, va publica aceste texte de non-fictiune, dedicate mai multor tematici din “universul vrajitorilor”. Fiecare dintre cele patru eBook-uri va avea ca tema principala o lectie studiata la celebra Scoala de Magie si Vrajitorie Hogwarts din universul francizei “Harry Potter”. Cele patru povestiri scurte sunt inspirate dintr-o expozitie dedicata personajului Harry Potter, ce a fost vernisata la British Library.

Seria de patru eBook-uri se va intitula “Harry Potter: A Journey Through…” si reprezinta o adaptare a audiobook-ului “Harry Potter: A History of Magic”, iar numele seriei se inspira din titlul expozitiei vernisate in 2017 la British Library.

“Pregatiti-va sa plonjati si mai adanc in bogata istorie a magiei (fie ca e vorba de propria voastra istorie de ‘incuiati’ – numele dat in cartile si filmele din seria “Harry Potter” persoanelor lipsite de abilitati magice, n.r. -, fie de lumea magica creata de JK Rowling) odata cu aceasta noua serie de povestiri scurte publicate in format eBook”, se afirma intr-un mesaj publicat pe site-ul Pottermore.

“Pe langa explorarea originilor magiei prin intermediul istoriei si folclorului, povestirile pe eBook vor include si note, pagini de manuscris si schite incantatoare, prezentate anterior in ‘Harry Potter: A History of Magic'”, precizeaza acelasi mesaj online.

Primele doua eBook-uri din aceasta serie vor fi lansate pe 27 iunie si vor explora doua cursuri predate la Hogwarts: “Aparare impotriva artelor intunecate” si “Potiuni si Herbologie”. Al treilea si al patrulea eBook, ce vor fi lansate la scurt timp dupa acea data, vor analiza alte doua cursuri – “Divinatie si Astronomie” si “Ingrijirea Creaturilor Magice”.

Toate cele patru eBook-uri au fost ilustrate de artistul londonez Rohan Daniel Eason si vor fi disponibile, initial, in limbile engleza, franceza, italiana si germana.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *