JAF ARMAT la o BANCA din Cluj-Napoca. Hotul A FUGIT cu 20.000 de lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jaf armat la o sucursala a Bancii Transilvania. Un tanar a reusit sa fuga cu o importanta suma de bani dupa ce a amenintat angajatele cu un cutit.

Incidentul a avut loc pe strada Giordano Bruno din cartierul Dambu Rotund. Un barbat inarmat cu un cutit si cu fata acoperita a amenintat casiera si a reusit sa sustraga peste 20.000 de lei, dupa care a fugit.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, “in jurul orei 15:00, Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-o unitate bancara, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoana cu fata acoperita si, sub amenintare, a sustras o suma de bani, dupa care a fugit”.

“In urma acestui incident, nicio persoana nu a fost ranita. Imediat dupa sesizarea incidentului, toate echipajele de politie au fost mobilizate pe teren in vederea depistarii barbatului in cauza. Urmeaza sa se stabileasca cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasa si celelalte date de interes pentru solutionarea cazului. Ancheta este coordonata de catre Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul inspectoratului”, transmit politistii.

monitorulcj.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2