Jamie Foxx si Joseph Gordon-Levitt pe afisul unui film SF pentru Netflix

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Jamie Foxx si Joseph Gordon-Levitt vor juca intr-un film science-fiction pentru Netflix care nu are inca un nume, relateaza vineri agentia de stiri UPI, titrat de Agerpres.

La timona proiectului se vor afla Henry Joost si Ariel Schulman, care au lucrat inainte impreuna la “Catfish”, ”Paranormal” si ”Nerve”, a precizat serviciul de streaming intr-un comunicat de presa.

Scenariul a fost scris de Mattson Tomlin, care mai are in CV “Boy” si “A Deconstruction of Reality”.

“Am scris acest film si inca nu-mi vine sa cred ca este real. Visele chiar devin realitate”, a postat Tomlin joi pe Twitter.

Pâna in prezent nu au fost facute publice detalii privind personajele care vor fi jucate de Foxx si Gordon-Levitt sau despre intriga filmului.

Jamie Foxx este un actor laureat al premiului Oscar, care a aparut in filme precum “Baby Driver”, “Ray” si “Dreamgirls”. El este in prezent gazda show-ului televizat “Beat Shazam” si filmeaza “Just Mercy”, impreuna cu Michael B. Jordan.

Gordon-Levitt este cunoscut pentru rolurile sale din “Snowden”, “The Walk”, “Looper”, “Inception” si “The Dark Knight Rises”, precum si din sitcomul “3rd Rock from the Sun”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *