septembrie 20, 2019

Jandarmeria Maramures: ,,Camarazi cu suflet pentru Stefania si Daniel” (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La Sala Polivalenta ,,Lascar Pana” din Baia Mare, astazi, la ora pranzului, au avut loc activitatile din cadrul campaniei umanitare ,,Camarazi cu suflet pentru Stefania si Daniel”. Acest gen de actiune umanitara este la a V-a editie si anul acesta face parte din sirul manifestarilor dedicate aniversarii a 169 ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

Jandarmii maramureseni, prin Asociatia de ajutor umanitar ,,Camarazi cu suflet” in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures si cu Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASOOC Baia Mare, au organizat acest meci de fotbal cu scop caritabil, pentru a-i ajuta pe Stefania Daniela Conya, eleva a Liceului de Arta Baia Mare, in vederea achizitionarii unui scaun cu rotile electric si pe Daniel Vasile Oanta, elev al Scolii Gimnaziale ,,Vasile Alecsandri” din Baia Mare, care necesita protezare la antebrat, mana stanga.

Activitatile au debutat cu meci de fotbal „Tinere sperante ale fotbalului maramuresean” – grupa de varsta 2006-2007, iar de la ora 14.00, s-a desfasurat meciul caritabil de fotbal in sala, intre reprezentativa jandarmilor maramureseni, formata din cadre active si reprezentativa personalitatilor si gloriilor sportului judetului Maramures. Alaturi de jucatori au mai participat la acest eveniment, familiile jandarmilor, elevi de la numeroase institutii de invatamant din Baia Mare, prieteni si colaboratori, media scrisa si online, posturi TV locale, corespondenti ai posturilor centrale, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, sefi de institutii, agenti economici, personalitati din lumea sportului, dar si maramureseni cu suflet care au decis sa ne sustina si prin prezenta lor acest eveniment.

La sfarsitul competitiei sportive a avut loc extragerea in cadrul tombolei organizate cu aceasta ocazie si au fost acordate diplome si cupe participantilor. ZiarMM.ro

Video: George Griga

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *