Jandarmeria Maramures le multumeste protestatarilor din Baia Mare si Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In contextul desfasurarii in spatiul public pe raza municipiilor din judetul nostru a manifestarilor, jandarmii maramureseni asigura masurile de ordine si siguranta publica pentru ca aceste forme de exprimare sa se desfasoare in mod pasnic si  civilizat, in concordanta cu prevederile Constitutiei Romaniei si a legislatiei in vigoare (care prevad si stabilesc dreptul cetatenilor de a organiza in spatiul public, mitinguri, demonstratii si alte manifestari in mod liber si pasnic).

„Noi, jandarmii maramureseni, adresam pe aceasta cale, multumiri tuturor celor care pe timpul desfasurarii protestelor din aceasta saptamana, manifestari ce au avut loc in municipiile Baia Mare si Sighetu Marmatiei, au inteles sa-si exprime acest drept constitutional in mod pasnic si civilizat, fara a se inregistra evenimente nedorite.

Apreciem modul in care conducatorii auto si pietonii au inteles sa evite pe cat posibil, deplasarile in spatiile si pe traseele pe care se desfasoara aceste manifestari, in vederea asigurarii unei fluidizari normale a circulatiei. Pe intreg parcursul acestor adunari publice, siguranta participantilor este prioritatea fortelor de ordine.

Pe timpul desfasurarii evenimentelor, jandarmii maramureseni vor urmari prevenirea faptelor de natura contraventionala si penala, asigurarea unui climat optim si sigur de ordine si liniste publica, respectiv informarea cetatenilor cu privire la respectarea normelor de convietuire sociala si consecintele care decurg din incalcarea prevederilor legale.

De asemenea, va asigurim despre faptul ca, Jandarmeria Maramures respecta dreptul la libera exprimare si la libertatea de intrunire. Mentinerea unui dialog direct si permanent cu cetatenii prezenti la aceste actiuni prin personalul specializat al Jandarmeriei Maramures este prioritara pentru increderea oamenilor care ne solicita sprijinul”, a spus Iuhos-Lenghel Istvan, purtatorul de cuvant al I.J.J. Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole