Jandarmeria Maramures: Manifestari publice in siguranta

Reclame home 1
Reclame home 1

In acest sfarsit de saptamana, jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine si siguranta publica cu ocazia manifestarilor din spatiul public ce se vor desfasura pe raza judetului nostru.

Jandarmii, impreuna cu cadre ale Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, dar si cu ale altor structuri din Ministerul Afacerilor Interne, precum si cu personal din cadrul Politiei Locale, vor colabora in scopul respectarii legalitatii, prevenirii si descurajarii unor actiuni menite sa tulbure ordinea si linistea publica sau a unor manifestari de violenta pe timpul acestor evenimente.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Avand in vedere faptul ca organizatorii estimeaza prezenta unui public numeros la aceste activitati recomandam participantilor sa respecte indicatiile organizatorilor si ale fortelor de ordine; sa nu se implice in incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii si linistii publice; sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale; sa supravegheze minorii pentru a nu ii pierde in multime; sa solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului 112, in caz de urgenta.”

Astfel, jandarmii vor fi prezenti in Municipiul Baia Mare sambata, de la ora 18:00, dar si duminica, incepand cu ora 16:00, la Sala Polivalenta „Lascar Pana”, unde va avea loc evenimentul „Crezul lor – Romania noastra”, eveniment organizat de catre Ansamblul Folcloric National „Transilvania”. De asemenea, lucratorii Jandarmeriei Maramures vor fi duminica, incepand cu ora 12:30, pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, unde se va desfasura ceremonialul militar si religios organizat cu ocazia sarbatoririi ,,Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2019”, dar si la manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei in Municipiul Sighetu Marmatiei, incepand cu ora 11:00, pe platoul Curtea Veche. In aceeasi zi, incepand cu ora 15:00, jandarmii vor supraveghea la linistea publica si in fata Casei de Cultura a Orasului Cavnic, in Viseu de Sus si la Targu Lapus la Monumentul Eroilor.

Si la meciurile de astazi

Sambata, vor avea loc doua partide de fotbal, ambele vor debuta la ora 14:00, una se va desfasura pe stadionul central din comuna Recea, intre echipele A.C.S.F. Recea si Unirea Dej iar cealalta pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, intre echipele C.S. Minaur Baia Mare – CFR 2 Cluj. La ambele manifestari sportive vor fi prezenti si jandarmi.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole