Jandarmeria Maramures va asigura masurile de ordine si siguranta la competitii sportive din acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 2 noiembrie a.c., jandarmii maramureseni vor asigura masuri de ordine si siguranta pe timpul desfasurarii unor competitii sportive ce se vor desfasura pe raza judetului nostru dupa cum urmeaza:

Intre orele 14:00 – 16:00, vor avea loc doua partide de fotbal, una pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – Viitorul Selimbar iar cealalta va avea loc pe stadionul central din comuna Recea, dintre echipele A.C.S.F. Recea si Avantul Reghin.

In municipiul resedinta de judet, la Sala Sporturilor „Lascar Pana”, incepand cu orele 11:00, se va desfasura meciul de handbal feminin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – Corona Brasov, din cadrul Ligii Florilor, iar de la ora 17:00, se va desfasura meciul de volei masculin dintre echipele Stiinta Explorari Baia Mare si Dinamo Bucuresti, din cadrul Campionatului National. Totodata, in Sighetu Marmatiei, la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, intre orele 17:00-19:00, are loc meciul de baschet, din cadrul Ligii Nationale de Baschet masculin, dintre echipele C.S.M. Sighetu Marmatiei si C.S.O. Voluntari.

Pentru ca evenimentele sportive sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice si sa nu introduca in locurile unde se desfasoara competitiile sportive obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor. Totodata, jandarmii informeaza ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, fara drept.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Este interzis accesul in locurile de desfasurare a competitiilor sportive cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire. Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta. Participantii la manifestarile sportive trebuie sa respecte masurile stabilite de catre organizatori si fortele de ordine, pe traseele catre locul de desfasurare a acestora, in apropierea si in incinta arenelor.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2